top of page

Dovolená na Bali

Pokud se řekne dovolená na Bali, většina lidí si představí nekonečné pláže a azurové moře. Pokud máte takovou představu i vy, mohli byste být z dovolené na Bali trochu zklamaní. Indický oceán, který Bali obklopuje, je nádherný, ale dokáže být v určitých částech poměrně drsnějšího rázu, což jsou například ideální podmínky pro surfaře. Nemusíte se ale bát, že byste se nevykoupali a neužili si zaslouženého relaxu. Písek na plážích je převážně žlutý a jemný, můžete zavítat i na pláže s černým pískem, které mají zvláštní kouzlo. My máme v zásobě i pláže s krásným bílým pískem, kam se spolu vypravíme.



Ostrov bohů ale nabízí mnohem více než jen oceán a pláže, a právě to dělá z dovolené na Bali něco, na co budete ještě dlouho vzpomínat. Už na letišti na vás dýchne balijská hindu kultura. Ta vás pak bude provázet téměř na každém kroku. Ceremonie, obětiny a neuvěřitelná vstřícnost místních obyvatel, která je doprovázena úsměvem na tváři, to vše a mnohem více vás na Bali bezpochyby čeká.



Na co se tedy můžete těšit? Jednoznačně na dechberoucí přírodu. Každá část ostrova je trochu jiná a na to, jak je Bali malé, určitě vás překvapí místní diverzita. Krásná rýžová pole, majestátní hory a sopky, vodopády, džungle, útesy s nekonečným výhledem na oceán. A v neposlední řadě samozřejmě balijské chrámy, které jsou tak proslulé.



Dovolená na Bali je prostě jedno velké dobrodružství a byla by škoda ho nezažít. Rádi vám krásy Bali ukážeme na vlastní oči a naplánujeme dovolenou tak, abyste o nic nepřišli.


Více info o našich službách najdete na: www.liskynabali.com







8 zobrazení
bottom of page